Levitra: alla frågor du är för generad att fråga, och några fler!

Köpa Levitra På Nätet

I Sverige finns en miljon män som lider av erektil dysfunktion. Dessa män har kommit att drabbas av olika orsaker, vissa fann att de helt enkelt vaknade en dag med svårighet att uppnå erektion eller erektioner som inte var svåra eller aldrig tillräckligt hårda. Vissa kommer att drabbas av erektil dysfunktion som ett resultat av sänkt blodflöde, sjukdomar, skador eller ålder. Oavsett orsaken kastar Erectil Dysfunktion en skiftnyckel i det sexuella och intima livet för män och deras partner.
Lyckligtvis finns det behandlingar för detta tillstånd som är både effektiva och tillgängliga.

Levitra är ett unikt läkemedelsreaktionsdysfunktion, eftersom det innehåller den aktiva substansen Vardenafil.

Vardenafil arbetar med regelbundna sexuella aktiviteter genom att tillåta ökat blodflöde till penis genom att koppla av musklerna i och runt den. Detta leder till naturliga erektioner som är fulla av virilitet och syfte. När sexuell aktivitet är klar och en man har slutat, kommer penis att förlora blodet naturligt i den inversa åtgärden, eftersom blodet kommer att flöda ur penis och de avslappnade musklerna kommer att underlätta det på lämpligt sätt. Levitra tas i form av piller genom munnen, enligt instruktioner från din läkare eller sjukvårdspersonal, och ska tas på tom mage. Levitra tar mellan en halvtimme och en timme att bli aktiv. Innan du tar Levitra måste du få recept från din läkare eller sjukvårdspersonal och bör diskutera din användning av Levitra varje besök. Levitra är lättillgängligt i både tegel och murbruk och onlinepotek. Levitra kommer i styrkor som sträcker sig mellan två och en halv milligram till tjugo milligram per piller. De flesta startdoser är runt två och ett halvt betyg. Den kommer i paket med sexton piller och bör förvaras på ett kallt torrt ställe som inte överstiger vanlig rumstemperatur. Levitra kräver recept eftersom det är ett kraftfullt läkemedel och det är missbruk kan vara farligt.

Var noga med att diskutera med din läkare några medicinska tillstånd som kan förbjuda dig från att ta Levitra.

Du ska inte ta Levitra om du tar någon form av läkemedel som innehåller nitrit, eller om du tar några fritidsmedicin, inklusive "Poppers", som vanligtvis innehåller nitrit. Vissa hjärtmediciner, inklusive de som behandlar lungartär hypertoni och kronisk tromboembolisk lunghypertension är oförenliga med Levitra. Levitra bota inte erektil dysfunktion, öka en mans sexdrivning, arbeta som en preventivmedel i någon form, eller skydda mot sexuellt överförbara sjukdomar eller infektioner. Levitra ska inte heller användas av personer med leverproblem, njureproblem, vissa synproblem, inklusive retinitpigmentosa, om du någonsin haft synförlust eller magsår eller blödningar i magen. Om din penis deformeras eller om du någonsin har haft erektioner som går längre än fyra timmar eller blir smärtsamma, kan Levitra inte vara för dig. De som har haft stroke, är benägna att få kramper eller har lågt blodtryck eller högt blodtryck som för närvarande inte kontrolleras bör också undvika att ta Levitra. Det är viktigt att vara ärlig med din läkare för att avgöra om något av dessa villkor gäller för dig.

Leave a Comment